قدرت کلام چیست ؟
قدرت کلام ما یعنی همه چیز…
کلمات همه جا وجود دارند و ما به وسیلهی آنها حرف میزنیم. آنها را میخوانیم و مینویسیم، به آنها فکر میکنیم، آنها را میبینیم و در ذهن خود بازخوانیشان میکنیم.
دلیل اینکه بر واژگان و انتخاب آنها تأکید میشود به خاطر موجی است که هر یک از واژگان از خود ساطع میکنند.
به عنوان مثل واژهی «تکلیف شب» برای خیلیها موجی منفی و برای افراد دیگر، موجی مثبت دارد. واژهی «پول» میتواند برای برخی از افراد، ارتعاشی مثبت و برای برخی دیگر ارتعاشی منفی به همراه داشته باشد.
کلمات = افکار (از کلمات تشکیل شده) =احساسات (امواج منفی یا مثبت)
ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه ما به طور خودکار، واژگانی را که به همراه خود «نه،نکن» دارند، پالایش میکند.
وقتی از این کلمات استفاده میکنید، درست همان کاری را که نهی کردهاید، در ذهن خود نهادینه میکنید. برای مثال میگوییم:« به طوفان فکر نکن.» مطمئن هستم با شنیدن این جمله، فکر شما به سمت طوفان معطوف میشود.
قدرت کلام مثبت و منفی
همان چیزی است که زندگیتان را هدایت میکند
با اینکه این دستورالعمل، شما را از انجام کاری نهی میکند، ذهن هوشیار و نیمه هوشیار شما بخشی از این دستورالعمل را پاک میکند و در واقع اثر قدرت کلام تان است که همه چیز را تعیین میکند.
عبارات متداولی وجود دارد که توجه و انرژی شما را بر انجام کاری که از آن نهی شدهاید، متمرکز میکنند.
بیست و هفت جای قرآن راجع به تاثیر کلام صحبت میکنه . همین کلامی که ما فکر میکنیم که تاثیر نداره . فکر میکنیم هر طوری صحبت کنیم هیچ اتفاقی نمیفته .
ما نحوه ی صحبت کردنمون بسیار بر سرنوشت ما ، بر عاقبت ما ، بر آخرت ما ، بر زندگی ما تاثیر میزاره . نحوه ی صحبت کردن ما .
ببینید اینقدر حتی تو آیات قران حالا میریم جلو ، ریز راجع به این صحبت کرده که شما اصلا باور نمیکنید ، اصلا باور نمیکنید که اینقدر یک کلمه رو پس و پیش گفتن ، یه کلمه رو اشتباه گقتن ، آیا بار داره به قول امروزی ها برای من . یعنی برای من عاقبت دیگه ای رو رقم میزنه ؟ بله
نگاه کنید آیه ی سوره یوسف : زندانیه برمیگرده میگه به یوسف میگه که من خواب دیدم که روی سرم یه سبدی گذاشته بودم و پرنده ها اومده بودن از این نون های روی سرم داشتن میخوردند.
یوسف فکر میکنه ، و بهش میفرماید که اعدامت میکنن ، تا گفت که اعدامت میکنن گفت دروغ گفتم، الکی گفتم ، من شوخی کردم ، من خواب ندیدم . من الکی این خواب رو گفتم .
خیلی این مسئله مهمه یعنی دروغ یا جدی دیگه نداره یعنی وقتی کلام از زبانت جاری شد این اتفاق برات میفته و بردن فردا اعدامش کردن . به دروغ به شوخی گفت من خواب دیدم گفت اعدام میشی و اعدام شد.
خیلی راجع به این مسئله فکر کنید ، خیلی این مسئله جای فکر کردن داره و ببینید ما در طول روز چقدر کلمات همینجوری به کار میبریم و بدون اینکه فکر کنیم این کلمات برای ما هر کدامش یه باره ، یا مثبت یا منفی داره .
اصلا باور نمیکنید . ما هنوز متاسفانه قرآن رو داریم بخاطر ثواب و به خاطر نمیدونم گرفتن حوری و به خاطر چی و چی داریم میخونیم متاسفانه.
اصلا هنوز متوجه نشدیم که این کتاب ، کتابی ست که اومده سرنوشت ماها رو با حتی درست صحبت کردن رقم بزنه به بهترین وجه رقم بزنه ، و حتی اینجا ببینید یوسف برمیگرده میگه این زندان ، از این پیشنهادی که زلیخاه برای من میده بهتره . تا میگه زندان چی میشه ، میفته زندان .
اینجا پیامبر با اون فراست و زیرکی در تفسیر این آیه می فرماید : باید یوسف می گفت خدایا عافیت به من بده ، چرا زندان . اشتباهی که خیلی از ماها میکنیم ، خدایا بچه ها ی من هیچ وقت گرفتار نشن .
دعای خیلی از پدر و مادر ها از سر دلسوزی برای بچه شون میکنند . پدر عزیز ، مادر عزیز ، این جمله اشتباست ، کاملا اشتباست .
یعنی چی گرفتار نشن ؟ شما میدونستی که توی علم تاثیر کلام ، وقتی شما بگید گرفتار نشن ، گرفتار میشن . بارها من به شوخی به دوستام عرض کردم گفتم اگر یه نفر اومد جلو بهت گفت ببخشید قصد ندارم مزاحمتون بشم ، شک نکنید که میخواد مزاحم شما بشه .
اگه گفت ببخشید قصد ندارم وقتتون رو بگیرم ، شک نکن میخواد وقتتون رو بگیره ، گفت آقا ببیخشید قصد جسارت ندارم ، شک نکن میخواد جسارت بکنه . گرفتار نشن یعنی گرفتار میشن .
درستش چیه ؟ خدایا بچه هام همیشه در عافیت و آسایش و تندرستی و سلامت باشند . ما نمیدونیم خیلی از شوخی ها رو که ما با همدیگه میکنیم ، اینها به واقعیت میپیونده . معذرت میخوام ، برو گمشو نبینمت . حتما این گم شدن برای این شخص یه بار اتفاق میفته ، حتما .
برو خاک بر سرت ، حتما این اتفاق خاک بر سری که یه نوع تهدیده ، یک نوع افت کردنه ، برای این شخص اتفاق میفته ، شما داشتی به شوخی بهش میگفتی ، ولی این واقعیته چون امام علی علیه اسلام فرمود : انسان طعم ایمان رو نمیچشه تا وقتی که حرف بیهوده رو، چه شوخی و چه جدی رو ترک کنه .
شوخی و جدی نداره ، باید ترک کنه . مواظب باشید خیلی از حرفهای ما چون نمیدونیم مثل زندانه یوسفه ، برمیگرده میگه خدایا زندان برای من از این حرفی که این به من میزنه بهتره . میفته تو زندان، میفته زندان .
ازتون خواهش میکنم راجع به این ۲۷ آیه در قرآن بیشتر فکر کنید و برید تحقیق کنید . زیبا صحبت کردن ، درست صحبت کردن ، محکم صحبت کردن ، به شوخی حرف بیجا نزدن ، تمام در این ۲۷ آیه ی قرآنه و علمی به نام علم تاثیرات کلام .
متوجه شدشد که تک تک کلماتی که از دهان ما بیرون میاد به قول امروزی ها بار داره ، و باید بار اون کلمه رو ببینید ، یا مثبته ، یا منفیه .
لَا یحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ وَکَانَ اللَّهُ سَمِیعًا عَلِیمًا(النساء/۱۴۸)
خداوند دوست ندارد کسی با سخنان خود، بدیها را اظهار کند؛ مگر آن کس که مورد ستم واقع شده باشد. خداوند، شنوا و داناست.
زیادی بزرگش کردید مساله رو.. درسته که کلمات خیلی مهم و تاثیرگذارند، اما تنها عامل تاثیرگذار در زندگی افراد نیستند. منظورم اینه که کلماتی که انسان به کار میبره، میتونه رو زندگی “خودش” تاثیر بذاره نه به راحتی روی زندگی دیگران!.. اون مثالهایی که شما زدید، اغلب اشتباهه، چون شما قدرت انسان رو از جنبه های مختلف نادیده گرفتید.. شخص مقابل میتونه به راحتی با به کارگیری قدرت های انسانیش، اثر کلمات دیگران رو دفع کنه.. مثالهای شما برای افراد ضعیف و بی سپر فقط میتونه صادق باشه..
چون تنها قدرت موجود، قدرت کامات نیست. بلکه فقط یکی از اونهاست..
بسیار عالی کیف کردم
بله مثلث پندار نیک و کردار نیک و گفتار نیک تنها چیزی است که فانوس راه انسان در این سرزمین تاریکی هاست.
عالی
شما کلا خودتون قرآن رو متوجه نشدید!
از هر عزیزی که این مطلب رو میخونه در خواست دارم برای فهمیدن جهل نویسنده رجوع کنید به آیه قرآن فان السجن احب الی مما تدعوننی الیه
به حضرت یوسف گفتند اگر قبول نکنی میندازمیت زندان، بعد حضرت فرمود زندان برای من محبوب تر از این مطلبی است که مرا به آن فرامیخوانید.
ما اصطلاحا میگیم کائنات بیشعورن پس درست صحبت کنیم